Dierenuitvaartplan

Het verhaal achter het Dierenuitvaartplan

Over ons

Toen ons hondje stierf, wilden we het bedanken voor de jarenlange vriendschap die we gekregen hadden. Maar we vonden nergens een plek waar we ons hondje een waardig afscheid konden geven. Een afscheid zoals wij in gedachten hadden. We wilden ook de crematie volgen. Maar ook dat was toen nergens mogelijk in België.

Daarom begonnen we ons eigen crematorium voor huisdieren: Amicitia. Een naam die in het Latijn letterlijk vriendschap betekent. Bij Amicitia geven we je huisdier het afscheid dat hij of zij verdient. Een liefdevol en sereen afscheid, helemaal zoals jij dat wilt.

We merkten dat niet iedereen de financiële middelen heeft om een crematie te betalen. En dat verschillende baasjes na het overlijden van hun huisdier vaak de verkeerde beslissing nemen en hun trouwe vriend achterlaten bij de dierenarts. Een beslissing waar ze achteraf vaak spijt van krijgen.

Daarom begonnen we met het Dierenuitvaartplan. Zo betaal je de crematie van je huisdier in kleine stukjes af. En ben je zeker dat alles al op voorhand geregeld is wanneer het zover is.

Dirk, Kathy, Joyce en Jordy