Dierenuitvaartplan

Ja, het Dierenuitvaartplan is beschikbaar voor alle huisdieren, ongeacht hun ras of diersoort.

Er is geen specifieke minimale of maximale leeftijdsgrens voor huisdieren om in aanmerking te komen voor het Dierenuitvaartplan. Het plan is beschikbaar voor huisdieren van alle leeftijden.

Het Dierenuitvaartplan heeft een levenslange geldigheid. Dit betekent dat de prijs vaststaat voor altijd, ongeacht wanneer het plan wordt aangeschaft.

Nee, alle rassen en diersoorten komen in aanmerking voor het Dierenuitvaartplan. Er is geen beperking op basis van het ras of de diersoort van het huisdier.

Na het overlijden wordt je huisdier zo spoedig mogelijk opgehaald. Meestal is dit nog dezelfde dag. De exacte tijd kan variëren, maar we streven ernaar om het ophalen zo snel en respectvol mogelijk te regelen.

Als je huisdier overlijdt voordat de afbetaling is voltooid, dan betaal je het openstaand saldo bij in het dierencrematorium.

Ja, het is mogelijk om een afscheidsmoment te organiseren voor je huisdier. Neem contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Nee, het Dierenuitvaartplan is bedoeld voor huisdieren die nog niet zijn gecremeerd. Het plan dekt de crematiediensten en bijbehorende diensten die vooraf zijn geregeld.

Het Dierenuitvaartplan garandeert een individuele crematie, wat betekent dat je huisdier apart en alleen wordt gecremeerd, zonder andere huisdieren erbij. Dit wordt schriftelijk bevestigd en gegarandeerd door het crematorium. We bieden ook een unieke 100%-zekerheidsgarantie aan.